Kadınlara Çekici Gelen Özellikler

Kadınların erkeklerde çekici gördüğü etkenlere baktığımızda, ansızın fazla ana etken görebiliriz. Bu süreçte birden fazla faktör vardır. Belki de bu yüzden bir çok erkek kadınları etkileme denince şöyle bir duraksıyor.
İlk olarak şunu bilmemiz gerek, kadınlar baskın erkekleri aramaya programlanmıştır. Dominant erkekler, evrimsel olarak baktığımızda, gelecek nesil için daha fazla hayatta kalma talihi sağlamaktadır. Bu da genlerin gelecek nesile geçme ihtimalini arttırmaktadır.
İşte bu yüzden kendine güven, öncülük, espri anlayışı, karizma ve sosyal kabiliyetler kadınları etkileme ile ilgili dış görünüşten daha tesirlidir.
Etrafımızdaki çoğu kadının hep serseri tipli erkeklerden hoşlandığını görmüşsünüzdür. Bunun sebebi, serseri erkeklerin kadınların çekicilik duyduğu alfa karakteristiklerinin hepsini yansıtmasıdır. Mantıksal düzeyde pek doğru bir partner tercihi olmasalarda, bu erkekler kadınların içindeki çekim duygusunu tetiklemeyi, beta erkeklerden daha iyi yapmaktadırlar.
Kadınlar çoklukla mantıksal düzeyde neye çekim duyduklarını bilmezler. Bir kadına nelerden etkilendiğini sorarsanız size ' Eğlenceli, vücudu güzel, tatlı bir gülüşü olan bir erkek' diye cevaplayabilir. Bunun sebebi mantıksal olarak çekici bulduğu şeyin, duygusal olarak reaksiyon verdiği özelliklerden değişik olmasıdır.
Bu iyi bir çocuk istemiyor demek değildir. Yalnızca iyi çocuk davranış biçimine alaka duymamaktadırlar. Tipik olarak iyi çocuklar kadınlara aşırı derecede iyi davranırlar ve alfa erkek karakteristikleri göstermezler.
Erkekler kadınların dış görünüşünden etkilendiği için, erkekler de kadınların dış görünüşten etkilendiğini düşünür. Bu düşünce hatalı inançlara yol açar. Böylelikle şayet yakışıklı değillerse güzel kadınları etkileyemezler gibi bir düşünceye inanmaya başlarlar.
Dış görünüş fark edilmenizi sağlayabilir. Fakat kendine güvensiz, muhtaç ve sıkıcı olursanız, dış görünüşünüzün size hiç bir yararı olmayacaktır. İşte bu yüzden dış görünüş eşitliğin küçük bir bölümünü oluşturur.
Diğer hatalı bir düşünce ise, kadınların adaleli erkeklerden hoşlanmasıdır. Adaleli ve büyük bir vücut bir kadın için savunma ve güvenlik hissi verebilir. Bir kadında erkeğinden güvenlik duygusunu ister. Fakat bu duyguların hepsi, dış görünüşünüzün tesiri olmadan verilebilir.
Asıl gerçek şudur. Her erkek istediği her kadını etkileme talihine sahiptir. Yalnızca coğu erkek bir kadını neyin etkileyeceğini bilmemektedir.
Erkekler kadınların çekim duyduğu şeylere odaklanmaya başladıklarında sonuçlar inanılmazdır. Hiç bir vakit güzel bir kadını etkileyemiyeceğini düşünen bir çok erkek, karşılaştıkları kadın bolluğu karşısında çok şaşırmaktadırlar.
Erkek olduğumuz için kendimizi talihli saymalıyız. Kendimizi istediğimiz zaman değiştirebiliriz ve hiç bir özelliğimize bağlı kalmadan kendimizi çekici bir hale getirebiliriz. Erkekler yaş ve hayat deneyimiyle daha çekici bir hale gelir. Biz istediğimiz kadar sperm üretebilirken, kadınların hayatları süresince belli bir sayıda yumurtlama yapabilirler.
Kadınlara çekici gelen karakteristik özelliklerini kendine entegre etmelisin ve bunu kadınlara yansıtmalısın. Çok kısa müddette hayal ettiğin kadını etkilemek için neyin üzerine düşmen gerektiğini öğreneceksin.

Google Plus ile Paylaş

Kısaca: Unknown

Panelde şablon düzenle deyip, bu satırı aratarak buraya kısaca hakkımda yazısı yazabilirsiniz.
    BLOGGER YORUMLARI
    FACEBOOK YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder

Comments system

Disqus Shortname