Kot Ceket Nasıl Giyilir?




İlkbahar veyahut güz fark etmez! Ara mevsimlerin vazgeçilmez kurtarıcısı kot ceketlerin hem gönlümüzde hem de gardırobumuzda ayrı bir yeri var. Hemen hemen her tür tarzla uyum gösteren kot ceket, vakitsiz klasik oluşu ve şıklığı nedeniyle de çoğumuzun seçenek ettiği bir parça… Hepimizin gardırobunda yer alan -yoksa da bulunması şart olan- bu güzel parçayı hangi kıyafetlerle değerlendirebiliriz, bakalım mı?


Maxi giysi ve eteklerle 
 Maxi etek ve elbiselerin en iyi arkadaşlarından biri kot ceketlerdir. Kısa boyu nedeniyle yüksek belli maxi etekleri şık bir biçimde bitirir. Maxi elbiselerde de aynı şıklığı sağlar ve bacak boyunuzun daha uzun görünmesine de kapı aralar. Üstelik bohem stilinde giyinenler için bu kombinasyon mükemmel bir seçimdir. 


Kalem etekle 
 Büro şıklığına biraz da spor bir hava katmaya ne dersiniz? Kalem eteğinizin üzerine blazer ceket yerine bu sefer kot ceket giyin. Cilt parçalarla Kot ceketinizi ister cilt etekle giyin, ister cilt pantolonla; her halükarda bu ikilinin çok yakıştığını bilmelisiniz. Kot ceketinizi cilt parçaların yanı sıra PVC parçalarla da kombinleyebilirsiniz.



Giysiyle
Giysilerle çok yakışan kot ceketleri düz veyahut A-kesim giysilerle de kolayca kullanabilirsiniz. Desenli giysilerle kot ceketlerin çok yakıştığını da anımsatmalıyım. Bilhassa çiçek desenleri ve Breton çizgiler kot ceketlerle çok yakışıyor.



Militer Pantolonlarla
Kargo pantolon tarzında cepli modeller, kamuflaj desenli pantolonlar, haki ve tonlarındaki askeri havalı parçalar kot ceketle bitirdiğinde, çok şık ve tarz bir görünüm veriyor.



Pars, çiçekli ve geometrik desenlerle kullanın
Kot ceketler desenli parçalarla mükemmel bir uyum gösteriyor. Bunlardan en çok pars deseni, çiçekli desenler, geometrik desenler bu sezon öne çıkıyor.


Belinize bağlayın
90′lar ve Grunge akımı tesirini hala sürdürüyor. Siz de belinize gömlek yerine kot ceketinizi bağlayabilirsiniz.


Beyaz gömlek veyahut beyaz tişörtle giyin
Beyaz ve kot mavisinin mükemmel uyumunu bu iki parçayı kullanarak yakalayabilirsiniz. Şıklığınızın garanti olduğu bir kombinasyon! Atkı, fular veyahut şalla kullanın
Jean ceketinize farklılık katmak için canlı renkli veyahut desenli bir şalı boynunuza sararak şık ve tarz bir hava ele geçirebilirsiniz. Oversized kot ceketleri deneyin
Uzun boyları ve geniş kalıpları ile en çok Skinny Jean ve taytlarla yakışan bu parçayı dar kesimli eteklerle de bitirebilirsiniz.
Google Plus ile Paylaş

Kısaca: Unknown

Panelde şablon düzenle deyip, bu satırı aratarak buraya kısaca hakkımda yazısı yazabilirsiniz.
    BLOGGER YORUMLARI
    FACEBOOK YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder

Comments system

Disqus Shortname