Kadınlık ve Rahatlık



İç çamaşırında en ehemmiyetli şey ilk olarak rahatlıktır. Tabi herkes için rahatlık farklılık gösterir. Kimi kadınlar için normal bir külot bazıları için g-string veyahut tanga bazıları için de boxer daha rahat ve kullanışlıdır. Boxer denilince akla penye, düz kumaştan yapılmış iç giyim geliyor. Fakat ifondicom, bayan boxer ürünleri satarken kadını temsil eden danteli ürünleri seçenek etmiş. Tamamiyle dantelden üretilmiş olan boxer külotun bel bölümü lastikli. Dantel kadının zarafetini, şehvetini ve narinliğini ortaya koyan bir kumaş. En çok kadınlara yakışan danteli iç giyimde kullanmayı da çok seviyoruz.



Rahatlığıyla da dikkat çeken bayan boxer külotlar ifondicom sitesinde değişik renk seçenekleriyle satılıyor. İçinde hem rahat edebileceğimiz hem de seksi hissedebileceğimiz dantelli boxer külotlarla evliliğimizi renklendirebilir ve kendimizi mutlu hissedebiliriz. Günlük hayatta da kullanabileceğimiz bu güzel ürün giysilerin altında çamaşır izi olmasını da engelliyor. Hem kullanışlı hem rahat bayan boxer ürünleriyle hayat kalitemizi arttırabiliriz.


Ürünlerin rahatlığı kadar sıhhat açısından uygun olması da ehemmiyetli etkenlerdendir. Bilhassa iç çamaşırlarının pamuktan üretilmesi sıhhate daha uygundur. ifondicom ürünleri pamuktan üretilmiş ve ülkemizde imal edilmiş. Naylon ürünlerden netlikle kaçınılmalı. Hem alerjik açıdan hem de bakteri üremesi açısından naylon ürünler daha tehlikeli. Hassas ciltlilerin ayrı olarak dikkat etmesi ihtiyaç duyulan. Sıhhatimiz ve konforumuz için pamuklu iç çamaşırlarını almaya önem vermeliyiz. Kapıda ödeme kolaylığı sunan ifondicom’dan sipariş verirken telefonla da sipariş verebiliriz. ifondicom web sitesi kolayca alışveriş yapılabilecek ve alışveriş yaparken de güvenilebilecek bir web sitesi olarak karşımıza çıkıyor. Bu konu oldukça ehemmiyetlidir zira biz bir firmadan sanal alışveriş yaparken kesinlikle şahsi bilgilerimizi ve bazen de ödeme bilgilerimizi paylaşırız. Başka bir deyişle şayet art niyetli bir şirket ile karşı karşıya isek tüm bilgilerimiz bu kişiler tarafından kopyalanabilir ve sonrasında başımız ciddi derde girebilir. Ancak ifondicom web sitesi kişi ve marka tarafından emin siteler arasında gösterilmiş. Ayrı olarak site 128 bit şifreleme ve SSL güvenlik sertifikası sayesinde bilgilerimizin tamamiyle güvende kalacağı ile ilgili iddialıdır.
Google Plus ile Paylaş

Kısaca: Unknown

Panelde şablon düzenle deyip, bu satırı aratarak buraya kısaca hakkımda yazısı yazabilirsiniz.
    BLOGGER YORUMLARI
    FACEBOOK YORUMLARI

0 yorum:

Yorum Gönder

Comments system

Disqus Shortname